ОСТАННІ НОВИНИ

Петро Олійник побував у Мостиському районі

|

12 вересня, керівник львівського обласного штабу Віктора Ющенка, народний депутат Петро Олійник здійснив поїздку до Мостиського району, таким чином продовживши свій тур „Так! Ющенко“, в основу якого покладено регіональні поїздки та зустрічі з виборцями, що їх проводить лідер блоку усіма регіонами України, повідомляє прес-служба обласного виборчого штабу Віктора Ющенка у Львівській області.

Петро Олійник та народний депутат Михайло Косів взяли участь у святкуванні 760 річниці з дня першої письмової згадки про Мостиська та 600-ліття надання містові магдебурського права. Керівник обласного виборчого штабу Ющенка привітав мостищан із святом і передав від народного кандидата у президенти Віктора Ющенка святкове вітання, яке присутні сприйняли гучними оплесками.

Зі свого боку, Народний депутат Михайло Косів розповів учасникам свята про свої поїздки у різні області України, наголосивши на тому, що практично вся країна сьогодні хоче бачити своїм президентом саме Віктора Ющенка.

Обидва народні депутати, а також депутат обласної ради Іван Куп’як та керівник районного виборчого штабу Віктора Ющенка Іван Давидяк цього ж дня мали зустрічі з громадськістю сіл Малнів і Малнівська Воля й містечка Судова Вишня.

Після виступів Петра Олійника, який зосередився на роз’ясненні найбільш важливих питань, що стосуються особи кандидата у президенти, реалістичності його передвиборної програми, можливого перебігу подій 31 жовтня на виборчих дільницях, важливості кожному прийти на дільницю й проголосувати, як велить серце.

Петро Олійник побував з аналогічною поїздкою у Сколівському районі Львівської області тиждень тому.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *