ОСТАННІ НОВИНИ

Делегація міськради відвідала Польщу

|

Чотири дні працювала на польських теренах представницька делегація Львівської міської ради. Понад двадцять радників на чолі з секретарем міської ради Зеновім Сіриком відвідали Краків та Вроцлав з метою ознайомлення з досвідом роботи тамтешніх міських служб та представницьких органів.

Зокрема, у Кракові львівська делегація ознайомилася з роботою місцевого “єдиного вікна”, яке було першим у Польщі, і працює уже 6 років. Досвід краків’ян є дуже важливим для Львова, де подібна служба створена лише цього року, вважає Зеновій Сірик.

У Вроцлаві, міська рада якого і виступила ініціатором візиту львів’ян до Польщі, депутати, окрім обміну досвідом під час денної роботи у профільних комісіях, відвідали місцеву електроцентраль, яка на відміну від львівської перебуває не лише в приватних руках, але й контролюється іноземним капіталом – французькою фірмою EDF. Бесіда з керівником місцевої ТЕЦ Жаном Лякомбом, здається, спонукала львівських радників до серйозних роздумів стосовно майбутнього теплопостачання Львова, яке наразі є у комунальній власності.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *