ОСТАННІ НОВИНИ

Влада подякувала олімпійцям за вдалу презентацію Львівщини

|

Вчора, в День фізкультури та спорту, керівництво Львівської області в урочистій обстановці зустрілося зі спортивною елітою Львівщини, – повідомив Західну інформаційну корпорацію начальник управління спорту та фізичної культури Львівської ОДА Юрій Майборода.

На зустрічі були присутні усі львівські олімпійці Афін, за винятком борчині Ірини Мельник-Мерлені та лучника Дмитра Грачова.

Заступник голови Львівської ОДА Богдан Матолич нагородив почесними грамотами тренера Олімпійської чемпіонки Ірини Мельник-Мерлені Ігоря Духа, тренерів бронзового призера Олімпіади, лучника Дмитра Грачова подружжя Михайленків, чемпіонку Європи з самбо Надію Покору та інших представників спорту Львівщини.

У своїй промові пан Матолич висловив подяку усім олімпійцям за вдалу презентацію Львівщини в Афінах та зазначив, що цьогоріч львівські спортсмени здобули багато перемог. Зокрема, на Львівщини є 23 переможці та призери чемпіонатів світу та Європи, змагань найвищого рівня.

Від Львівської обласної ради спортсменів, тренерів та спортивних функціонерів поздоровив перший заступник голови облради Ігор Держко.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *