ОСТАННІ НОВИНИ

У школі-інтернаті Великого Любіня отруїлося десятеро дітей

|

Учора пообіді ГУ МНСУ у Львівській області повідомили, що в смт. Великий Любінь, Городоцького району Львівської області, в школі-інтернаті отруїлося десятеро дітей. Перших трьох учнів з проявами шлунково-кишково захворювання було госпіталізовано в інфекційну лікарню Львова ще 8-го вересня, а учора в цю ж лікарню привезли ще шістьох школярів та одного колишнього випускника.

Як повідомляє прес-служба ГУ МНСУ у Львівській області, один учень зараз знаходиться в реанімації з діагнозом – гостра кишкова інфекція гастроентероколіт інфекційно-кишковий шок 2-го ступеню, ще один перебуває у важкому стані з діагнозом – харчова токсикоінфекція, з цим ж діагнозом перебуває і третій школяр, щоправда, решта дітеу перебувають у легшому стані.

Для проведення бактеріологічного дослідження працівники районної та обласної санепідемстанцій відібрали: 6 проб питної води, 55 змивів обладнання харчоблоку та 15 проб харчових продуктів. Результати даного дослідження будуть відомі сьогодні. Під чса обстеження було виявлено та ізольовано ще одинадцять учнів з різними захворюваннями. За розпорядженням Головного державного санітарного лікаря Городоцького району припинене водопостачання з локального водопроводу школи та організовано підвіз питної води водовозкою молокозаводу смт. В. Любінь. Причину отруєння встановлюють.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *