ОСТАННІ НОВИНИ

Над шоу-програмою Руслана працює у Львові

|

Цими днями Руслана перебуває у рідному місті Льваві. Разом із режисером-постановником Іриною Мазур вона працює над шоу-програмою, яку побачать глядачі “World Music Awards”, повідомляє офіційний сайт співачки.

Нагадаємо, що 15 вересня у Лас-Вегасі переможниця цьогорічного “Євробачення” візьме участь у якості одного з переможців у найвідомішій у світі церемоній.

„World Music Awards“ залишається єдиною церемонією нагородження, що відзначає виконавців, записи яких найкраще продаються в основних країнах світу. У цьому полягає її унікальність — переможців визначає не журі, а виключно популярність артистів, відображена у продажах їх музики (інформацію про обсяги продажів надає незалежна організація IFPI). Після перемоги Руслани у європейському телевізійному конкурсі обсяги продажу її синглу “Wild Dances” значно зросли. Її переможний сингл “Wild Dances” залишається у верхівках чартів багатьох європейських країн. Зокрема, у Бельгії він встановив рекорд, залишаючись на вершині чарту одинадцять тижнів!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *