ОСТАННІ НОВИНИ

„Укртранснафта” збудувала для своїх працівників житловий будинок у Бродах

|

Сьогодні, напередодні Дня працівників нафтогазової промисловості, керівництво філії „Магістральні нафтопроводи „Дружба” відкритого акціонерного товариства „Укртранснафта” урочисто вручило ордери на квартири у новому 32-квартирному будинку працівникам філії у Бродах.

Як поінформував начальник лінійно-виробничої диспетчерської станції (ЛВДС) „Броди” Микола Смаль, чотириповерховий житловий будинок було збудовано за кошти ВАТ „Укртранснафта”, призначені для фінансування соціальних потреб своїх працівників. У будівництво будинку було вкладено більш як чотири мільйона гривень.

За словами М. Смаля, новий будинок дав змогу забезпечити житлом працівників ЛВДС „Броди”, ремонтно-будівельної дільниці, відомчого вузла зв’язку та допоміжного господарства. Після здачі будинку квартирна черга на ЛВДС „Броди” зменшилася зі 140 до 108 родин. Усі квартири працівникам надано безкоштовно.

Нагадаємо, що ВАТ „Укртранснафта” є єдиним національним оператором магістральних нафтопроводів України. Лінійно-виробнича диспетчерська станція „Броди” є початковим пунктом для двох стратегічних магістральних нафтогонів – „Дружба” та „Одеса-Броди“.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *