ОСТАННІ НОВИНИ

У лікарні швидкої допомоги відкрили палати інтенсивної терапії

|

У неврологічному відділенні міської клінічної лікарні швидкої допомоги урочисто відкрили палати інтенсивної терапії для хворих з гострим порушенням мозкового кровообігу.У відкритті взяли участь представники посольства Швейцарії в Україні, почесний громадянин Львова отець Роберт Готц, який уже неодноразово надавав допомогу медичним закладам Львова, та міський голова Любомир Буняк.

“Інсульти – це патологія, яка росте в цілому світі. І щоб вчасно надавати допомогу, потрібні відповідні для цього умови,” – наголосив головний лікар лікарні швидкої допомоги Богдан Николайчук. Завдяки меценатським коштам, які вдалося зібрати отцю Роберту Готцу у Швецарії, було зроблено ремонт приміщення. А мерія за 100 тисяч гривень закупила нове медичне обладнання, зокрема проведено нову кисневу проводку, яка дає можливість компенсувати пацієнту брак кисню, та встановлено у кожній кімнаті кондиціонер. Загалом блок інтенсивної терапії розрахований на дев’ять хворих. До відкриття місто готувалося близько року.

“Для мене важлива не кількість коштів, затрачених на ремонт, а результат, який ви зараз бачите. Я дякую моїм жертводавцям, які дозволяють мені займатися приватною благочинністю,” – заявив отець Роберт Готц. Він розповів, що обдумує наступні об’єкти, до реалізації яких може запропонувати свою дорпомогу. Нагадаємо, Роберт Готц близько семи років є почесним громадянином Льовова, він також організатор і керівник Акції допомоги Західній Україні, уже 10 років допомагає розвивати львівську медицину.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *