ОСТАННІ НОВИНИ

Богдан Буца поспілкувався із керівниками місцевих штабів та журналістами

|

Учора у Дрогобичі довірена особа кандидата на пост Президента України Віктора Ющенка по 123 Дрогобицькому виборчому окрузі Богдан Буца зустрівся з місцевими журналістами.

У прес-конференції також взяли участь голова Львівської обласної організації Спілки журналістів України та головний редактор газети „Високий замок” Степан Курпіль, керівники місцевих штабів Віктора Ющенка у Дрогобичі, Трускавці та Бориславі.

У вступному слові Богдан Буца коротко охарактеризував своє бачення процесів, які відбуваються зараз в Україні та окреслив завдання, які стоять перед ними як довіреною особою Віктора Ющенка у цьому окрузі. А це в першу чергу робота з Територіальною виборчою комісією та дільничними виборчими комісіями, це організаційна допомога місцевим штабам у організації різного роду заходів та акцій, а також участь у підготовці турів Віктора Ющенка та народних депутатів від „Нашої України” по Дрогобицькому виборчому окрузі. Богдан Буца зазначив, що його основною функцією є презентувати програму Віктора Ющенка в Дрогобицькому виборчому окрузі та відстоювати його інтереси у ТВК та ДВК, повідомляє прес-служба виборчого штабу Віктора Ющенка у Львівській області.

Керівник Дрогобицького районного штабу Віктора Ющенка Михайло Кравець виклав своє бачення тих процесів, які проходять зараз на Дрогобиччині. Він наголосив на тому, що необхідно об’єднувати свої зусилля заради відстоювання інтересів Дрогобицького району, створювати привабливі умови для розвитку бізнесу. Також він зупинився на планах районного штабу Віктора Ющенка у вересні. Так він зазначив, що планується провести Форму молоді 21 вересня спільно з Днем міста Дрогобича та Зібрання інтелігенції Дрогобичинни і запросити на них народних депутатів, політологів та експертів з економічних питань зі столиці. У цьому пану Кравцю пообіцяв посприяти довірена особа Ющенка Богдан Буца.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *