ОСТАННІ НОВИНИ

Корчинський до Львова поки що не їде

|

“Питання про візит до Львова кандидата у президенти України Дмитра Корчинського на даний час ще вирішується. Однак, можу стверджувати, що до 10 вересня перебування Дмитра Корчинського у Львові точно не планується”, – повідомила Західній інформаційній корпорації помічник кандидата у президенти України Дмитра Корчинського Тетяна Деревацька.

“Дмитро Корчинський все ж таки планує відвідати Львів і висловив бажання особисто поспілкуватися з галичанами на вулицях Львова. Проте, коли відбудеться цей візит – поки що невідомо. Можливо, у середині вересня”, – зазначила Т.Деревацька.

Як повідомила Тетяна Деревацька, виборчого штабу Д.Корчинського у Львівській області створено не було, проте збір підписів на його підтримку як кандидата в президенти – проводився: “мобільними групами”, які об’їжджали західні області України.

“У Львові є представник кандидата у президенти Д.Корчинського – Катерина Кулешова, яка володіє необхідною інформацією про перебіг виборчої кампанії у Львівській області”, – наголосила Т.Деревацька.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *