ОСТАННІ НОВИНИ

У “Букві” презентували продаж CD Миколи Колесси

|

У книжковому домі “Буква” започаткували новий проект – презентацію продажу. Перша із низки подібних акцій – початок продажу компакт-збірки, що складається із трьох CD, Миколи Колесси “Вибране”. На жаль, автор творів, які увішли до збірки, не зміг прийти особисто, щирі вітання з нагоди впровадження експериментального проекту передала дочка Миколи Філаретовича — Харитина.

Виступили також мистецтвознавці Марія Крушельницька і Любов Кияновська. А автор ідеї Юрій Шухевич зізнався, що задум видавати на сучасних носіях творів української класики, насправді належить його дружині.

Любов Кияновська переконана, що місце проведення презентації продажу – кав’ярня книжкового дому “Буква” –вибрана вдало, адже обговорення за філіжанкою кави мистецьких здобутків, дискусії на музичні теми, напрямки не лише давня львівська, а і європейська традиція.

Насамкінець презентації продюсер серії Михайло Перун закликав присутніх “разом робити українську класику”. І висловив сподівання, що усі, хто придбає збірку із трьох компакт-дисків, зможуть задовільнити свою потребу в красі.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *