ОСТАННІ НОВИНИ

Cендега звернувся до прокуратури з приводу вирубки державних лісів у Брюховичах

|

3 вересня голова Львівської ОДА Олександр Сендега звернувся до Прокурора Львівської області Євгена Блажівського з проханням провести правову експертизу рішень Брюховицької селищної ради (від 24.05.2004р. №318 та від 1.07.2004 № 328), відповідно до яких у центрі Брюхович надано земельні ділянки ПП “Буддизайн” та ТзОВ “Новобуддизайн”, – повідомила Західну інформаційну корпорацію прес-служба Львівської ОДА.

О.Сендега вимагає, щоб у разі виявлення порушень чинного законодавства було вжити заходів прокурорського реагування.

Як зазначається у повідомленні прес служби, напередодні до Львівської ОДА звернулися головний лікар кардіореабілітаційного центру в смт. Брюховичі В.Першин та мешканці цього населеного пункту щодо вирубки дерев у центрі рекреаційної зони смт. Брюховичі. Як з’ясувалось, вирубки проводяться на земельних ділянках, наданих у користування ПП “Буддизайн” та ТзОВ “Новобуддизайн” на підставі згаданих вище рішень Брюховицької селищної ради.

Окрім цього, керівник області дав доручення відповідним службам до 8 вересня дати письмові пояснення щодо правомірності дій та участі цих служб у погодженні рішень про надання земельних ділянок.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *