ОСТАННІ НОВИНИ

Мерія готується до зими

|

Тема підготовки міського господарства до роботи в зимових умовах 2004-2005 роках виявилася надзвичайно популярною серед чиновників міськради. Мала сесійна зала, де засідають члени виконкому, сьогодні, як ніколи була переповненою.

Як зазначено у звіті, який озвучив начальник управління інженерного господарства Іван Онисковець, ЛМКП”Львівтеплоенерго” та ЛКП”Залізничнетеплоенерго” готові до зими на 70%. Головним чином підготовлено 84 котельні (59%), проведено гідравлічні випробування магістральних тепломереж (100%), гідравлічні випробування внутріквартальних теплових мереж (100%) та виконано аварійно-відновлювальні роботи.

Однак, не виконується на сьогоднішній час графік погашення заборгованості. За опалювальний сезон минулого та позаминулого року борг перед ДК „Газ України“ станом на перше вересня складає 15 мільйонів гривень. Для того, щоби без проблем увійти в опалювальний сезон цього року, необхідно погасити до першого жовтня борг у сумі 4,9 мільйона гривень.

Через низку невирішених питань, вчасний початок опалювального сезону для деяких будинків ще під питанням. Наразі відстають від графіків реконструкції деяких котелень, систем теплозабезпечень, по встановленню автономних ситстем опалення, а також відстають від графіків підготовки до опалювального сезону об’єктів теплозабещпечення бюджетних установ.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *