ОСТАННІ НОВИНИ

Кредит Банк (Україна) став цьогорічним переможцем конкурсу “Обличчя міста”

|

У приміщенні Торгово-промислової палати відбулося нагородження цьогорічних переможців конкурсу “Обличчя міста”. З вітальними словами до представників фірм та організацій, які творять сучасне обличчя міста, звернувся міський голова Львова Любомир Буняк та президент Львівської торгово-промислової палати Олег Хусточка.

Конкурс “Обличчя міста” провели вже вчетверте – першими, у 2000-му році, цю почесну нагороду виборов готель “Дністер”, у наступні роки перемагали — ринок “Південний”, “Львівська пивоварня” та Львівська залізниця. Цьогорічним переможцем став АТ “Кредит Банк (Україна)”, окрім нього під час сьогоднішніх святкувань мер міста та віце-президент Торгово-промислової палати вручили три спеціальні відзнаки: кращому дилеру компанії “Міцубісі Моторз” – ПП „Калина”, лідеру з продажу будівельних риштувань товариству “Меркурій-Центр” та туристичній компанії “Ілона”.

Нагородами конкурсу традиційно стали авторські роботи заслуженого діяча мистецтв Володимира Одрехівського, а відкривав і провадив урочисту церемонію, як і в попередні роки, один з кращих оперних співаків України Олег Лихач. Також бавив номінантів та переможців вокальний ансамбль “Менестрелі”.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *