ОСТАННІ НОВИНИ

Зінченко проти перетворення України на зоопарк PR- технологій

|

Сьогодні до Львова прибув керівник виборчої кампанії Віктора Ющенка Олександр Зінченко, якого зустріли керівник Львівського обласного штабу Віктора Ющенка Петро Олійник та голова обласної ради Михайло Сендак, повідомляє прес-служба виборчого штабу Віктора Ющенка у Львівській області. Олександр Зінченко передовсім зустрівся в обласній раді із представниками фракцій та представниками місцевих рад “Ради Львівщини”.

У своєму виступі він звернув увагу на перебіг виборчої кампанії. “Ми не дамо перетворити Україну на зоопарк PR-технологій. Кампанія Гельмана-Павловського здатна тільки розводити людей, то ж нехай вона залишається в своїй країні”. Зінченко звертаючись, до голів районних та міських рад Львівщини, наголосив на важливості виборів –2004 , як історичному моменті.

“ Виборча компанія має пройти чесно і гідно. Силовий сценарій Мукачевого, соціологія , Троєщина – не ми його писали. Цей сценарій написаний владою. Так склалося, що в нас виявився лише один громадянин – це громадянин “Я”. Переконаний, що задавити людей неможливо – від нас йде потужне “МИ”, адже Ющенко –кандидат від народу .. Влада хоче сьогодні за місяць зламати настрій людей, показуючи, що Янукович пухнастий, тому що надійний і чесний, але цього не станеться” – заявив керівник кампанії Віктора Ющенка.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *