ОСТАННІ НОВИНИ

Імпічменту не буде - міський голова Трускавця

|

“Ніякого імпічменту не буде”, — повідомив Західні інформаційну корпорація мер Трускавця Лев Грицак. За його словами, ситуація з імпічментом у Трускавці склалась через те, що депутати міської ради висловили недовіру генеральному директору ЗАТ ”Трускавецькурорт” В. Аксентійчуку та голові Федерації профспілок України Олександрові Стояну, повідомляє Західна інформаційна корполрація.

“Вони хочуть показати, що вони Боги, а ми хочемо довести, що повинно бути у людей щось людське, що є якась мораль. Після того, як я відмовився реєструвати передачу 74% санаторію “Каштан” під назвою “Віла Любов” якимось іноземцям та не дав приватизувати джерела мінеральних вод, вони зрозуміли, що я не дам розбазарювати державне майно і вирішили організувати імпічмент меру”, — заявив Л. Грицак.

“Буквально на днях вони організували збори про доцільність проведення міського референдуму про дострокове припинення повноважень міського голови, де мали довести, що мер не виконує своїх повноважень, порушує Закон України чи Конституцію України, цього їм не вдалось зробити. Тому вони намагаються створити негативний імідж меру, для того щоб його не обрали на наступних виборах і вплинути на керівництво держави, показавши, що вся причина конфлікту у міському голові “ – наголосив він.

Нагадаємо, конфлікт між ЗАТ „Трускавецькурорт” точиться уже два роки, відколи Лев Грицак став міським головою. За словами Аксентійчука, міський голова чинить постійний тиск на „Трускавецькурорт” з метою отримання контролю над його діяльністю.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *