ОСТАННІ НОВИНИ

Невідомі заклеїли Олександра Мороза листівками із зображенням Франка

|

Сьогодні у Львові невідомі вчинили акт політичного хуліганства, заклеївши на листівках обличчя Олександра Мороза листівками із зображенням Івана Франка, тризубу і словами письменника:„Коли я ознайомився з партіями марксистів, соціалістів, лібералів та демократів то за спиною кожної з них я побачив хитрий писок жида”. Про це Контекст-медіа повідомив керівник Львівського обласного виборчого штабу кандидата в президенти України Олександра Мороза Євген Таліпов.

Євген Таліпов зазначає, що це сталося саме з листівками, які розміщено у спеціально відведених для поклейки місцях. Всього особисто він бачив 6 таких щитів.

Євген Таліпов розцінив це як спробу певних сил посварити між собою СПУ та „Нашу Україну” на Львівщині. Він також розцінює це як прояв антисемітизму і свідому провокацію.

На листівках немає ніяких вихідних даних.

Львівський обласний виборчий штаб кандидата в президенти України Олександра Мороза має намір звернутися з відповідними заявами до ЦВК, УМВСУ у Львівській області, прокуратуру та голови Львівської ОДА Олександра Сендеги.

Як повідомляло агентство, на Львівщині у ході передвиборчої кампанії були зафіксовані факти облиття фарбою біг-бордів кандидата в президент Віктора Януковича.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *