ОСТАННІ НОВИНИ

Аграрії в облраді будуть самостійними

|

“Фракція аграріїв в обласній раді буде самостійною. Ми не будемо ні з правими, ні з лівими”, — заявив голова новоствореної фракції Народної аграрної партії України у Львівській обласній раді Петро Комар.

Він наголосив, що фракція НАПУ в обласній раді підтримуватиме розгляд важливих соціально-економічних питань. “Якщо ж сесія збиратиметься для того, аби точилося політичне протистояння, політична боротьба, ми не будемо цього підтримувати”, — підкреслив Петро Комар. Він повідомив, що питання прийняття участі у засіданні наступної сесії облради представниками фракції аграріїв ще не обговорювалося на засідання фракції. “Усі фракційні рішення прийматимуться лише колегіально”, — зазначив Західній інформаційній корпорації П.Комар.

Він повідомив, що заяви на вступ до фракції аграріїв написали шестеро депутатів – членів Народної аграрної партії України — Петро Комар, Анатолій Дейнека, Ярослав Янишин, Василь Романів, Василь Круць та Анатолій Биць. За його словами, найближчим часом фракція НАПУ у Львівській обласній раді сягне 15-18 депутатів. “Усім депутатам-членам НАПУ буде запропоновано вступити до фракції аграріїв. Усього в обласній раді 14 членів Народної аграрної партії України”, — наголосив Петро Комар.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *