ОСТАННІ НОВИНИ

Мер Львова відзначив кращих підприємців міста

|

Вчора міський голова Львова Любомир Буняк підписав розпорядження №662 “Про відзначення до Дня підприємця”, а сьогодні у великій сесійній залі міськради особисто дякував і вручав грамоти кращим підприємцям нашого міста. Останні нагороджувалися “за досягнення кращих економічних показників” у номінаціях “Краще мале підприємство Львова” у сферах торгівлі, транспорту, послуг теле-радіокомунікацій, побутового обслуговування, у галузі громадського харчування, готельних послуг та туризму.

Директорів та президентів фірм відзначили також за “вагомий особистий вклад у розвиток підприємництва у місті Львові” та за “значні успіхи у виробничій діяльності та створення найбільшої кількості робочих місць”. Не забули і про кращих молодих підприємців.

Серед відзначених Подяками такі знакові для міста бренди як “Торгова компанія “Інтермаркет”, ВАТ “Львівська пивоварня”, ТзОВ “Шувар”, фірма “Радар”, ТзОВ “Магік”, ДП “Львівський державний ювелірний завод”, ЗАТ “Ензим” та багато інших, можливо, менш відомих, які, втім, динамічно розвиваються. І справно сплачують податки у міську казну.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *