ОСТАННІ НОВИНИ

Оголошено конкурс для надання соціальних послуг населенню Львова

|

Управління праці та соціального захисту Львівської міської ради оголосило конкурс на залучення бюджетних коштів для надання соціальних послуг населенню міста, повідомляє прес-служба Львівської міської ради. За інформацією прес-служби, йдеться про такі послуги як організація роботи мобільного пересувного пункту роздачі їжі та одягу в місцях скупчення бездомних та бідних громадян; надання безоплатних гарячих обідів для одиноких громадян міста та створення осередку підтримки для бездомних громадян міста з метою надання консультаційних, санітарно-гігієнічних та інших послуг.

Як повідломяє прес-служба, предметом конкурсного завдання соціального замовлення є:

-з організації роботи мобільного пересувного пункту роздачі їжі та одягу:

щотижневий одноразовий виїзд в місця скупчення бездомних та бідних громадян мікроавтобуса, обладнаного розкладними столами та термосами на 100 порцій гарячого харчування;

-з надання безоплатних гарячих обідів для одиноких громадян міста: приготування та видача щоденно для 200 осіб, вказаних замовником, гарячих обідів в формі однієї гарячої страви калорійною вартістю мінімум 875 Ккал. з різноманітних складників на кожен день та із забезпеченням відповідних санітарних умов у приміщенні;

-з створення осередку підтримки для бездомних громадян міста: надання тимчасового притулку для 100 осіб та забезпечення Їх харчування; надання консультаційних (юрист, соціальний працівник), медичних (медпункт, скерування в поліклініку чи лікарню), санітарно-гігієнічних (ванна кімната, прання одягу) та послуг з працевлаштування.

У конкурсі можуть брати участь: підприємства, установи та організації (крім державних і комунальних спеціалізованих підприємств, установ та закладів соціального обслуговування) та фізичні особи, які мають право надавати соціальні послуги на професійній основі.

Для участі у конкурсі претендент подає конкурсну документацію, складену українською мовою, яка містить:

– заяву про участь у конкурсі;

– копію паспорта керівника підприємства (установи, організації) або фізичної особи, яка бере участь у конкурсі;

– нотаріально засвідчені копії засновницьких документів претендентів та копію ліцензії;

– копію останнього квартального податкового звіту (крім претендентів -фізичних осіб);

– аудиторський висновок про фінансовий стан претендента на 1.08.2004 року (для претендентів, обсяг конкурсної пропозиції яких становить суму, еквівалентну 10 тис.євро і більше);

– довіреність на ім`я особи, яка представлятиме інтереси претендента під час проведення конкурсу;

– конкурсну пропозицію в окремому запечатаному конверті.

Конкурсна документація видається в управлінні праці та соціального захисту Львівської міської ради за адресою: 79018, М.Львів, вул.Хотинська, 1, третій поверх, тел.233-31-71 (понеділок-п`ятниця з 10.00 до 17.00).

Конкурсні пропозиції приймаються в управлінні праці та соціального захисту Львівської міської ради за адресою: 79018, М.Львів, вул.Хотинська, 1, третій поверх, тел,233-31-71 (понеділок-п`ятниця з 10.00 до 17.00).

Термін проведення конкурсу: 25 календарних днів з дня оголошення конкурсу. День опублікування оголошення про проведення конкурсу у засобах масової інформації вважається днем його оголошення.

За отриманням роз`яснень та додаткової інформації звертатися у відділ координації соціальної допомоги і захисту населення за адресою: 79001, м.Львів, пл.Ринок.1, кімн.301, тел.2-975-795, 2-975-864.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *