ОСТАННІ НОВИНИ

“Львівська політехніка” святкує День знань

|

У Національному університеті “Львівська політехніка” сьогодні провели урочисту лінійку з нагоди першого вересня, яке тут називають “Днем знань”. Під стінами одного з корпусів зібралося багато першокурсників та батьків, аби послухати слова привітання, урочисто скласти присягу і пообіцяти вчитися. Також спудеям вручили величезний ключ до знань і такого ж формату студентський квиток.

Привітати першокурсників прийшли губернатор області Олександр Сендега, заступник голови облради Тарас Федак, міський голова Любомир Буняк, начальник обласаного УМВСУ Олег Сало, представники податкової та інші. До речі, Тарас Федак випускник “Політехніки”, а Любомир Констянтинович деякий час студіював у її лавах. “Нам потрібні такі спеціалісти, яких випускає “Львівська політехніка” – наголосив Л. Буняк. Ректор університету в привітальному слові також зазначив, що його вищий навчальний заклад увійшов у десятку найкращих навчальних викладів Україну, і посідає друге місце серед технічних вищих шкіл.

Сьогодні у студентів свято, будь-то першачки чи вже старшокурсники, проте вже від завтрашнього ранку усі вони приступлять до студій. Хай щастить!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *