ОСТАННІ НОВИНИ

Львівські члени УНА-УНСО не вступатимуть до „Батьківщини”

|

Члени Львівської обласної організації УНА-УНСО не збираються вступати у партію „Батьківщина”, поза як УНА-УНСО щойно пройшла перевірку Мінюсту і отримала підтвердження свого партійного статусу, ― заявив „Контекст-медіа” голова ЛОО УНА-УНСО Остап Козак.

„Ми наразі не збираємо вступати в Батьківщину. В нас була перевірка Мінюсту, ми ― партія УНА-УНСО. Ми політична партія тут у Львові і це нас цікавить в першу чергу”, ― сказав Остап Козак.

Остап Козак також зазначив, що Андрій Шкіль офіційно не повідом членів УНА-УНСО про те, що подав заявку на вступ у „Батьківщину”, отож унсовці розцінюють інформацію про це як чутки.

Остап Козак зазначив, що поряд з партією УНА-УНСО є також громадська організація Українська національна асоціація. Лідером і партії і організації є Андрій Шкіль.

Народний депутат, голова УНА-УНСО Андрій Шкіль написав заяву на вступ у партію ВО „Батьківщина”. Про це Андрій Шкіль повідомив „Контекст медіа” особисто. Андрій Шкіль також повідомив, що зараз відбуваються переговори щодо можливого його призначення на посаду голови Київської організації партії „Батьківщина”.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *