ОСТАННІ НОВИНИ

П’ять діб за яйця, кинуті у Симоненка

|

Четверо чоловіків, які спробували у Львові закидати лідера комуністів Петра Симоненка яйцями, було засуджено на 5-ть діб арешту за хуліганський вчинок.

Міський суд Личаківського району Львова визнав правомірними дії правоохоронців Львова щодо затримання чотирьох осіб за спробу закидати Симоненка яйцями при виході з Палацу учнівської молоді, де він проводи взустріч з вибрцями. Начальник міського відділення УМВСУ у Львівській області Михайло Курочка розповів, що 28 серпня, під час виходу Петра Симоненка із приміщення палацу на пл. Петрушевича у Львові, затримані кинули в лідера комуністів одне-два яйця, повідомляє „Вголос“.

„Люди, які вчинили це, поводили себе поза межами чинного законодавства, вступили в конфлікт з законом і тому на них були сформовані адміністративні матеріали за ст. 173 Адміністративного кодексу України, на підставі яких суд і прийняв відповідне рішення”, — сказав пан Курочка. Він також підтвердив інформацію, що вчора з метою пікетувати Личаківський суд, де відбувався розгляд судової справи, прибули представники „Тризубу”, проте, коли їм було пояснено суть справи, вони відмовилися від своїх намірів.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *