ОСТАННІ НОВИНИ

Антимонопольний комітет порадив пекарям знизити ціни на хліб

|

За результатами моніторингу стану конкуренції на регіональних ринках борошна та хіба, який постійно проводиться Львівським обласним територіальним відділенням Антимонопольного комітету України, стало відомо, що ціни на борошно та зерно у області знизились. Однак, ціни на хлібобулочні вироби залишаються незмінними, – повідомила Західну інформаційну корпорацію прес-служба Львівського обласного територіального відділення Антимонопольного комітету України.

Встановлено, що ціни на зерно вищого гатунку знизились на 10-20% , на зерно першого гатунку – на 10-23% , на зерно другого гатунку – 17-27%. Незважаючи на це, ціни на хлібобулочні вироби не зменшились.

У зв’язку з цією ситуацією, голова Львівського обласного територіального відділення Антимонопольного комітету І.Коломієць 27 серпня провів робочу нараду з керівниками підприємств ВАТ “Львівський хлібокомбінат”, ВАТ “Львівський хлібзавод №1” та ЗАТ “Агропромпродукт”, від яких залежить цінова ситуація на ринку хліба. Цим підприємствам було рекомендовано переглянути свою цінову політику і знизити ціни на основні хлібобулочні вироби за рахунок дешевого борошна та зменшення витрат на збут.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *