ОСТАННІ НОВИНИ

На Форум видавців приїдуть 455 учасників

|

До участі у цьогорічному Форумі видавців зголосилися 455 учасників. Найбільше серед них видавництв та книготорговельних фірм. Про це Західній інформаційній корпорації повідомили в оргкомітеті акції.

Загалом 11 форум стане наймасштабнішим за всю історію його існування. Цьогоріч організатори планують прийняти близько шестиста учасників, що на кілька десятків більше, ніж минулого року. Враховуючи, що приміщення Львівського палацу мистецтв, яке вже стало традиційним для проведення Форуму видавців, не зможе вмістити усіх бажаючих відвідати його, більшість презентацій книг та зустрічей з письменниками відбуватимуться у ЛНУ ім. Івана Франка, Львівському музеї етнографії та художнього промислу НАН України, Мистецькому об’єднанні “Дзиґа” тощо.

У рамках Форуму відбудеться чимало тематичних зустрічей та конкурсів. Зокрема, це “Найкращий читач Форуму 2004”, у якому вже взяло участь близько 800 школярів – читачів обласних, районних і шкільних бібліотек Львівської, Тернопільської, Івано-Франківської та Рівненської областей, та “Книга Форуму 2004”, у якій наразі конкурують 453 книги від 119 видавництв. Переможців останнього конкурсу у різних номінаціях визначать журі самого Форуму, Академічна рада та дитяче журі п’ятнадцятого вересня.

Форум видавців триватиме у Львові з 16 по 19 вересня.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *