Андрій Шкіль, нардеп V демократичного скликання: «Якщо депутатів обиратимуть на 3 роки, то дострокові вибори будуть що десять місяців»

|

«Ідея обирати народних депутатів на три роки в певному сенсі вдала. Але коли обиратимуть депутатів на три роки, то тоді потрібно і Президента на три роки обирати, і вибори в місцеві ради кожні три роки проводити.

Не можна настільки не вірити людям. І якщо влада не справляється із своїми обов’язками – значить її погано обирали. Тут є важливи м момент усунення від влади – люди повинні добре думати, перш ніж обирати тих, хто не виконує своїх обіцянок.

Я кщо вибори робити кожн і три роки, то позачергові вибори будуть що десять місяців. Тоді ми житимемо в неспокійний час і країна працюватиме тільки на вибори. Це ненормально» .

Довідка

Сьогодні, 4 вересня, під час прес-конференції у Львові лідер блоку «Наша Україна – Народна самооборона» Юрій Луценко розповів, що він пропонуватиме Конституційній Раді внести зміни до Конституції України, згідно із якими вибори до Верховної Ради України потрібно проводити кожні три роки.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *