Петро Писарчук, керівник Львівського обласного штабу Партії регіонів: "Якщо у країні і далі триватиме правовий нігілізм, то ми втратимо державність"

|

«Мене здивувало те, що наші львівські політикани в особах панів Кендзьора і Ваврина приплели Партії регіонів вплив на судовий орган, який поновив генерала Олега Сала на посаду керівника львівської міліції. Усім відомо, що його поновив на роботі не донецький чи луганський суд, а Галицький суд міста Львова. Отож, Партія регіонів аж ніяк не могла вплинути на ухвалу місцевого районного суду, адже усі прекрасно знають, хто у Львові контролює суди.

Хочу порадити усім місцевим політиканам, яким за кожним кутом привиджується “рука” Партії регіонів, таки сходити до церкви і вигнати із себе цього злого духа, який не дає їм спокою ні вдень, ні вночі. Наші львівські посадовці вже так нагосподарювали в області, що коли народ прозріє, то обов ’ язково запитає їх: “Хлопці, то ж ви маєте абсолютну владу впродовж 16 років у нашому регіоні. До чого тут Партія регіонів?” Зокрема, поцікавтеся і у пана Кендзьора, чому він не знайшов іншого місця в одному із сіл Сколівського району окрім стадіону, для будівництва приватної дачі? А це, як кажуть, тільки квіточки… Отож, панове, закони таки треба виконувати, бо якщо у країні і далі триватиме правовий нігілізм, то ми втратимо державність».

Довідка

29 серпня лідери львівських обласних організацій партій – учасників Блоку „Наша Україна – Народна Самооборона” звернулися до голови Кабінету Міністрів України Віктора Януковича та міністра Внутрішніх Справ України Василя Цушка з вимогою про недопущення повернення Олега Сала на посаду начальника обласного управління МВС.

Окремі політики у своїх заявах наголошували, що поновлення Олега Сала є політичним замовленням Кабінету міністрів та антикризової коаліції у Верховній Раді 5-го скликання, сформованої на базі Партії регіонів та її союзників.

23 серпня Галицький райсуд Львова ухвалив рішення про поновлення Олега Сала на посаді керівника УМВС у Львівській області .

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *