«Верховна Рада VII скликання: хто є хто» спецпроект «Коментарів»

|

«Коментарі» познайомлять читачів з депутатами, яким виборці дали кредит довіри на найближчі чотири роки
28 жовтня 2012 українці обрали склад нового парламенту, який сьогодні, 12 грудня, розпочинає свою роботу. Із 445 народних обранців майже половина – новачки законодавчих зборів. Половину з них виборці могли побачити на мажоритарних округах, а половина – це люди, що потрапили до парламенту за списками політичних партій. Незважаючи на те, що політики у нас – люди публічні, існують речі, про які розповідатимуть вони не дуже люблять: їхній бізнес, сімейні секрети, а також скандальні історії, в які вони потрапляли.
Під час передвиборної кампанії «Коментарі» вже знайомили читачів з політичними біографіями кандидатів у спецпроекті «Парламентські вибори 2012 року”. Більшість тих, про кого «Коментарі» тоді писали, перемогли на мажоритарних округах.
У новому спецпроекті «Верховна Рада VII скликання: хто є хто» читачі «Коментарів» зможуть дізнатися про всіх народних депутатів. При надходження нової інформації про них, їхні персональні сторінки будуть оновлюватися. Крім того, самі читачі зможуть висловити думку про того чи іншого депутата, поскаржитися на його бездіяльність або висловити свої пропозиції.
При додаванні коментарів під персональною сторінкою депутата діють загальноприйняті правила коментування, що припускають не вживання образливої ​​лексики, а також неперевіреної і недостовірної інформації. Коментарі, залишені з порушенням правил, будуть видалятися.

Читайте новини Comments.UA в соціальних мережах facebook і Twitter.

Фото Наталі Ільїної

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *