ОСТАННІ НОВИНИ

У Брюховичах також безкоштовно провакцинують домашніх улюбленців від сказу

Наталія Жолинська

|

На території Львівської громади триває безкоштовна вакцинація домашніх тварин від сказу. Зокрема, у Брюховичах 29 жовтня усі охочі зможуть провакцинувати від сказу своїх менших улюбленців. Про це Львівському порталу повідомили у пресслужбі Львівської міськради.  

Зокрема, раніше ця процедура проводилась вже у Лисиничах та Підбірцях Львівської громади.  

«В Лисиничах та Підбірцях, де ми раніше проводили акції, мешканці активно приводили своїх домашніх улюбленців на вакцинацію. Загалом вже вдалось провакцинувати більше 60 тварин, тому, ми вважаємо, акцію доволі успішною. Просимо власників приходити на щеплення і не нехтувати власним здоров’ям та здоров’ям ваших улюбленців», – зазначила начальниця управління адміністрування ЛМР Ірина Круглова.  

Так, безкоштовна вакцинація відбудеться у Брюховичах, по вулиці Івасюка, 2 (біля народного дому) з 15:00 до 17:00.  

Охочим провакцинувати тварину просять заповнити заявку за посиланням. 

Довідка. 

Сказ – це небезпечне вірусне захворювання теплокровних тварин і людини, яке характеризується ураженням центральної нервової системи та закінчується летально. За досвідом передових європейських програм боротьби зі сказом, кампанія з пероральної імунізації диких м’ясоїдних тварин проводять двічі на рік: весною та восени. 

Якщо людину вкусила чи подряпала скажена тварина, слід негайно звернутися в лікарню і якомога швидше зробити щеплення. 

Нагадаємо, що раніше у Лисиничах провели безкоштовну вакцинацію домашніх улюбленців від сказу. За дві години ветеринари провакцинували 12 собак та 17 котів. Також таку акцію провели й у Підбірцях, де щеплення отримали 17 собак та 18 котів.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.  

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *