ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові спіймали жінку, яка потрощила могили військових на Личакові

Наталя Дуляба

|

Правоохоронці затримали 48-річну львів’янку за наругу над могилами військових на Личаківському цвинтарі. Про це Львівському порталу повідомили у поліції Львівщини.

Так, вранці 20 жовтня на полі почесних поховань №76 на могилах військовослужбовців російсько-української війни невідомі побили лампадки, вазони та порозкидали квіти.

За даними слідства, до наруги над могилами причетна 48-річна мешканка Львова. Загалом вона понівелича 39 поховань на Личаківському цвинтарі.

Викрили зловмисницю поліцейські спільно з СБУ завдяки камерам відеоспостереження.

Який був мотив у жінки, правоохоронці наразі не уточняють.

Їй уже оголосили підозру за ч.2 ст.297 Кримінального кодексу України (наруга над могилою, іншим місцем поховання або над тілом померлого). Санкція статті передбачає покарання – до 5 років обмеження або позбавлення волі.

Досудове розслідування триває.

Нагадаємо, цей випадок у мерії Львова назвали безпрецедентним і ганебним, відразу взялись вивчати записи з камер відеоспостереження. Після перевірки у міській раді стверджували, що наругу над могилами військових на Личакові скоїла невідома жінка у ніч на 20 жовтня.

Крім того, у Львові вирішили посилити охорону Личаківського цвинтаря.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Фото: поліція, соцмережі Євгена Бойка

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *