ОСТАННІ НОВИНИ

На Львівщині конфіскували сигаретну лінію, яку хотіли вивезти за кордон

Маркіян Рой

|

На Львівщині правоохоронці вилучили апарат для виготовлення сигарет, який намагались незаконно експортувати до Чехії. Орієнтовна вартість сигаретної лінії складає понад 20 млн грн. Про це Львівському порталу повідомили в пресслужбі БЕБ у Львівській області.

«Детективи Територіального управління БЕБ у Львівській області зупинили спробу нелегального вивезення обладнання для виготовлення сигарет через пункт пропуску «Краковець» Львівської митниці», – йдеться в повідомленні.

Сигаретну лінію у розібраному вигляді намагались експортувати до Чехії вантажним автомобілем як обладнання для пакування харчових, сипучих продуктів.

«Під час огляду причепа вантажівки детективи БЕБ виявили складові частини комплексу. Його орієнтовна вартість становить понад 20 млн грн. Вилучене обладнання передано на матеріально-відповідальне зберігання. Призначено низку судових експертиз», – повідомили в БЕБ.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *