ОСТАННІ НОВИНИ

Львівщина прощається з чотирма воїнами

Маркіян Рой

|

У понеділок, 7 жовтня, Львівщина проводжає в останню путь чотирьох захисників, які загинули на війні з російськими окупантами. Про це Львівському порталу повідомили у Львівській ОВА.

Іван Лазар

Уродженець села Середкевичі Львівської області. Із початком повномасштабного вторгнення долучився до лав 100 окремої механізованої бригади виконував бойові завданні на східному напрямку. Воїна не стало 30 вересня.

Володимир Бурак

Львів’янин. Із початком повномасштабного вторгнення долучився до складу 80 окремої десантно-штурмової Галицької бригади. Не стало Героя 30 вересня.

Олексій Остапчук

Уродженець села Виноградове Херсонської області. Після завершення навчання вступив на військову службу. «Кіборг», із 2014 року виконував бойові завдання у зоні проведення антитерористичної операції.

Звільнившись зі служби, Олексій Остапчук переїхав до Львова.

Із перших днів повномасштабного вторгнення російської федерації добровольцем поїхав на захист столиці. Виконував бойові завдання на Харківському, Запорізькому та Донецькому напрямках у складі 128 окремої гірсько-штурмової Закарпатської бригади, а впродовж останнього періоду – 3 окремої штурмової бригади. За особистий героїзм при виконанні бойових завдань був нагороджений численною кількістю відзнак. Не стало Героя 14 серпня.

Володимир Закала

Уродженець села Боброїди Добросинсько – Магерівської громади Львівського району. Воїн захищав Україну від ворога з перших днів повномасштабного вторгнення. Загинув 26 березня 2022 року в місті Попасна Луганської області. Йому було 28 років.

Вічна памʼять усім полеглим захисникам.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *