ОСТАННІ НОВИНИ

Пожежа на спиртзаводі: у Воронезькій області заявили про атаку дронів

Наталія Жолинська

|

Влада Воронезької області заявила про атаку нібито українських дронів на підприємства, які «випускають цивільну продукцію». Повідомляють, що йдеться, зокрема, про місцевий спиртзавод. Про це пише hromadske з посиланням на російські джерела.  

Зокрема, місцевий губернатор Олександр Гусєв розповів, що внаслідок атаки дронів на території одного з поверхів підприємства спалахнула пожежа, нині там працюють екстрені служби. Також він заявив, що одна людина зазнала поранення. 

На іншому підприємстві, за повідомленням Гусєва, немає руйнувань та постраждалих. 

Тим часом у соцмережах повідомляється, що буцімто українські дрони уразили спиртзаводи у Старому Осколі Бєлгородської області та Новохоперському районі Воронезької області. Зазначимо, що губернатор Бєлгородської області В’ячеслав Гладков наразі не повідомляв про атаку дронів на область. 

Раніше Львівський портал повідомляв, що уночі 3 жовтня у російському місті Новосибірськ диверсанти спалили будівлю обласного управління ФСБ.  

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.  

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *