ОСТАННІ НОВИНИ

На Львівщині фірма відшкодувала понад 4,2 мільйонів гривень несплаченого податку

Наталія Жолинська

|

На Львівщині компанія, що спеціалізується на оптовій та роздрібній торгівлі автозапчастин, відшкодувала державі більше 4,2 мільйонів гривень несплаченого податку. Про це Львівському порталу повідомили у пресслужбі Львівської обласної прокуратури. 

Слідством встановлено, що товариство, основною діяльністю якого є оптова та роздрібна торгівля деталями та приладдям для автотранспортних засобів, уклало ряд договорів з іншими підприємствами. Та на підставі цих угод компанія отримала понад 28 мільйонів гривень як оплату за запчастини.

Однак вказані фінансові операції умисно не були відображені в бухгалтерському обліку та у річній податковій звітності товариства, як отриманий дохід. В результаті фірма не сплатила податок на прибуток на загальну суму більше 4,2 мільйонів гривень.  

В межах досудового розслідування у кримінальному провадженні підозрювані відшкодували завдані збитки в повному обсязі. Відтак, прокурори скеровали до суду клопотання про звільнення його від кримінальної відповідальності за фактом умисного ухилення від сплати податків (ч. 4 ст. 212 ККУ). 

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.  

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *