ОСТАННІ НОВИНИ

«Укрпошта» випустила марку «Під покровом Богородиці» до Дня захисників та захисниць України

Маркіян Рой

|

«Укрпошта» ввела в обіг нову поштову марку під назвою «Під покровом Богородиці», присвячену Дню захисників та захисниць України. Про це Львівському порталу повідомили в пресслужбі «Укрпошти».

Погашення марки відбулося символічно на Покровському напрямку та інших регіонах країни.

На марці зображено Пресвяту Богородицю, яка своїм омофором огортає та захищає українських воїнів. Образ, створений художником Олександром Охапкіним, підкреслює духовний зв’язок між захисниками України та їхньою небесною покровителькою.

Тираж марки «Під покровом Богородиці» – 420 000 примірників. Номінал марки – U (відповідає тарифу на пересилання внутрішніх простих листів без оголошеної цінності масою до 50 грамів і поштових карток  (18,00 грн з ПДВ)) + 5,00 грн (додатковий номінал, призначений для відрахування на соціальні (благодійні) цілі). Кошти від продажів марки «Під покровом Богородиці» будуть спрямовані на допомогу Збройним силам України.

Кількість марок в аркуші – 6. Тираж конверта «Перший день» – 30 000 примірників, карток – 30 000 примірників. Погашення спеціальним штемпелем «Перший день» відбудеться у м. Києві, 01001. Спецпогашення – у всіх регіонах України.

«Марка «Під покровом Богородиці» стане не лише філателістичним надбанням, а й символом вдячності всім захисникам України. Придбати поштову марку можна у відділеннях Укрпошти та у  Поштовому маркеті з 1 жовтня 2024 року», – йдеться  в повідомленні.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *