ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові засудили чоловіка, що здійснив серію крадіжок з авто

Наталія Жолинська

|

У Львові суд визнав винним 36-річного львів’янина, який цьогоріч у травні здійснив серію автокрадіжок у Шевченківському районі міста. За це йому призначили п’ять років тюрми. Про це Львівському порталу повідомили у пресслужбі Львівської обласної прокуратури.

Встановлено, що у травні цього року обвинувачений здійснив серію крадіжок з авто в районі «Балатону» у Львові. Для отримання доступу до багажного відділення, чоловік пошкоджував скло на дверцятах транспортних засобів або відмикав багажник.

Коли зловмисник потрапляв усередину, він викрадав інструменти, які згодом продавав. Загалом від його дій постраждало п’ять власників авто. Загальна сума завданої їм шкоди складає майже 80 тисяч гривень.

Суд визнав неодноразово судимого 36-річного львів’янина винним у крадіжці, вчиненій в умовах воєнного стану, повторно, поєднаній з проникненням в сховище (ч. 4 ст.185 ККУ). Йому призначили п’ять років тюрми.

До набрання вироком законної сили чоловік знаходитиметься під вартою. 

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.  

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *