ОСТАННІ НОВИНИ

20 тис. доларів за незаконний перетин кордону: викрито мешканця Трускавця

Маркіян Рой

|

На Львівщині перекрили ще один канал незаконного виїзду військовозобов’язаного з України. Про це Львівському порталу повідомили у відділі інформаційної політики Львівської обласної прокуратури.

За даними слідства, мешканець Трускавця організував протиправну схему одержання прибутку від незаконного переправлення особи призовного віку за кордон.

Чоловік запропонував два варіанти перетину кордону – поза встановленими пунктами пропуску, або як водія транспортного засобу. «Клієнт» погодився на останній спосіб.

Ціна даної послуги становила 20 000 доларів США.

Підозрюваного затримано під час отримання обумовленої суми коштів.

60-річному мешканцю Трускавця повідомлено про підозру. Йому інкримінують організацію незаконного переправлення особи через державний кордон України (ч. 3 ст. 332 КК України). Санкція статті передбачає покарання – позбавлення волі на строк від семи до дев’яти років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років з конфіскацією майна.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *