ОСТАННІ НОВИНИ

Окупанти атакували Сумщину чотирма КАБами. Є загиблі та поранені

Наталія Жолинська

|

У п’ятницю зранку, 13 вересня, росіяни атакували чотирма КАБами цивільну інфраструктуру у Ямполі Сумської області. Є загиблий, ще троє поранені, серед яких дитина. Про це Львівському порталу повідомили в Офісі генпрокурора.

За даними слідства, близько 09:00 окупанти скинули, за попередньою інформацією, чотири керовані авіабомби на цивільну інфраструктуру селища Ямпіль Шосткинського району.

В результаті атаки російських військ загинув 60-річний чоловік, який в цей час їхав на своєму авто населеним пунктом. Також за медичною допомогою звернулось троє людей, серед яких дитина.

Окрім цього, пошкоджено приватні житлові будинки, приміщення аптеки.

Правоохоронці розпочали досудове розслідування за фактом порушення законів та звичаїв війни, поєднаного з умисним вбивством (ч. 2 ст. 438 ККУ). 

Оновлено. За даними прокуратури Сумщини, станом на 11:30 стало відомо, що у лікарні помер 54-річний чоловік, який отримав поранення в селищі Ямпіль через атаку КАБами 13 вересня. Відтак через атаку загинуло двоє людей. Також серед поранених є 4-річна дитина.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.  

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *