ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові облаштують медзаклади сонячними станціями та водними свердловинами

Наталія Жолинська

|

У четвер, 12 вересня, у Львові на сесії міської ради ухвалили рішення про реалізацію комплексних заходів для безперебійного водо- та електропостачання медзакладів громади. Про це Львівському порталу повідомили у пресслужбі мерії.

Йдеться про забезпечення закладів охорони здоров’я альтернативними джерелами електро- та водопостачання у разі надзвичайних ситуацій, зокрема: 

  • генераторами; 
  • сонячними електростанціями; 
  • організацією додаткових водних свердловин. 

Відтак, вони мають забезпечити стабільну роботу і надання медичних послуг навіть у випадках руйнування об’єктів енергетичної та водопостачальної інфраструктури. 

«Особлива увага приділяється забезпеченню надання медичних послуг у закладах охорони здоров’я, зважаючи на загрозу збоїв у роботі критичної інфраструктури через тривалу агресію РФ. Програма передбачає закупівлю товарів, робіт і послуг для безперебійної роботи медичних закладів.

Йдеться про сонячні електростанції та сонячні панелі, під’єднання джерел безперебійного живлення, заміну силових кабелів і збільшення електричної потужності, модулі для зберігання пального, матеріали для облаштування свердловин та інженерних мереж тощо», пояснили у міському управлінні охорони здоров’я.

*фото ілюстративне/Роман Балук

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.  

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *