ОСТАННІ НОВИНИ

Об'єкти «Енергоатома» мають відповідний захист і прикриті ППО, – Шмигаль

Олег Дерев'янко

|

Прем’єр-міністр України Денис Шмигаль відмовився детально коментувати захист об’єктів «Енергоатома» через «гриф секретності», але додав, що об’єкти компанії прикриті ППО, а заходи з захисту – здійснені. Про це він заявив під час пресконференції, відповідаючи на питання журналістів, передає Економічна правда.

«У вас дуже серйозне питання. Але я відповім наступним чином: це дуже добре, що ви не чули нічого про захист об’єктів “Енергоатома”. В час війни так треба, що ніхто нічого не чув», – заявив прем’єр-міністр.

Але Шмигаль одразу додав, що об’єкти «Енергоатома» захищені засобами ППО.

«Всі інші заходи з захисту об’єктів здійснені “Енергоатомом”. Міністр енергетики разом з військовими і керівником “Енергоатома” несуть за це персональну відповідальність», – зазначив Шмигаль.

Він підсумував, що більше нічого не може додати стосовно захисту об’єктів енергокомпанії. Усі ці питання обговорюються на Ставці в режимі таємності.

Нагадаємо, «Енергоатом» готується до добудови Чигиринської АЕС на Черкащині, отримавши вже дозвіл на розробку проєкту землеустрою та передачу ділянок у постійне користування.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Фото: Telegram/Денис Шмигаль

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *