ОСТАННІ НОВИНИ

Росіяни влучили в готель у Кривому Розі. Є загиблі та поранені 

Наталія Жолинська

|

У ніч на вівторок, 27 серпня окупанти завдали ракетного удару по цивільному об’єкту в центрі Кривого Рогу. В результаті атаки двоє людей загинули, ще п’ятеро отримали поранення. Про це повідомив Олександр Вілкул.

«Вчора пізно ввечері окупанти скоїли черговий злочин завдали ракетного удару по абсолютно цивільному об’єкту в центрі міста. На жаль, двоє людей загинули жінка та чоловік. Поранення отримали п’ятеро людей, з них у лікарні зараз перебуває двоє. На місце удару було оперативно направлено всі рятувальні, медичні та комунальні служби. Наші рятувальники відкопали під завалами 43-річну жінку близько 05:00 ранку, важка, але жива лікарі борються за її життя. Всього в результаті рятувальної операції було врятовано п’ятеро осіб. Надано психологічну допомогу 11 людям, з них двоє дітей. Рятувальні роботи продовжуються», – йдеться в повідомленні.  

У місті створили штаб допомоги, де видають будівельні матеріали та приймають заяви на матеріальну допомогу від міста. Також заяви можна подати у Металургійному виконкомі за адресою пр. Миру, 42. 

У ДСНС України зазначили, що під завалами, ймовірно, залишаються ще дві людини. Пошуково-рятувальні роботи тривають. В результаті ракетного удару пошкоджено шість магазинів, чотири багатоквартирні житлові будинки та вісім автомобілів. 

За даними Офісу генпрокурора, в результаті обстрілу пошкоджено готель, житлові будинки, магазини, кафе, автомобілі.

Правоохоронці розпочали досудове розслідування у кримінальному провадженні за фактом порушення законів та звичаїв війни, поєднаного з умисним вбивством (ч. 2 ст. 438 ККУ). 

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook. 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *