ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові затримали 23-річного закладчика наркотиків

Олег Дерев'янко

|

У Львові поліцейські затримали 23-річного жителя Миколаївської області, який розповсюджував психотропи. Про це Львівському порталу повідомили у поліції Львівської області.

Встановлено, що 23-річний чоловік через телеграм-канали замовляв особливо небезпечну психотропну речовину «мефедрон» і розповсюджував її шляхом здійснення «закладок» на території Львова.

Зловмисника викрили та затримали під час здійснення ним «закладок» на вулиці Шевченка.

Поліцейські вилучили у затриманого 49 розфасованих згортків, обмотаних у різнокольорові клейкі стрічки, з психотропною речовиною «мефедрон», а також дві «закладки», які він вже встиг зробити.

Окрім того, під час невідкладного обшуку за місцем проживання зловмисника правоохоронці виявили та вилучили зіп-пакет з психотропною речовиною «мефедрон», електронну вагу та інші речові докази причетності затриманого до протиправної діяльності.

Усе вилучене скерували на експертне дослідження.

Слідчі повідомили зловмиснику про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 307 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів) Кримінального кодексу України.

Йому загрожує до 10 років тюрми з конфіскацією майна. Досудове розслідування триває, невдовзі суд обере підозрюваному запобіжний захід.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *