ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові демонтували ще один МАФ

Олег Дерев'янко

|

На вулиці Миколайчука у Львові демонтували ще один незаконний тимчасовий павільйон. Про це Львівському порталу повідомили в пресслужбі Львівської міської ради.

За словами заступника міського голови Львова Любомира Зубача, тимчасовий павільйон, розташований на вулиці Миколайчука, 22, не мав дозвільних документів та був розміщений на газоні. У зв’язку з цим він підлягав демонтажу.

«Як і більшість підприємців, він не став зволікати і добровільно демонтував споруду. Чим, до слова, зекономив кошти собі і час виконавчим службам», – зазначив Зубач.

У міськраді зазначили, що триває демонтаж тимчасових споруд на іншому боці вулиці, на ринку «Світлиця». Ці кіоски перешкоджають реконструкції вулиці Миколайчука.

Як повідомили в КП «Адміністративно-технічне управління», підприємці самі розбирають павільйони. Уже демонтовано близько половини споруд.

Нагадаємо, через порушення вимог законодавства при розміщенні тимчасових споруд виконавчий комітет Львівської міськради вирішив демонтувати самовільно встановлені тимчасові споруди для здійснення підприємницької діяльності.

Два тимчасових торгових павільйони на вул. Миколайчука та ще три на вул. Стрийській демонтували.

Згодом на вул. С. Петлюри та Невеликій теж демонтували три незаконні тимчасові павільйони.

Найближчим часом у Львові демонтують три павільйони біля ЦУМу на перехресті Княгині Ольги – Володимира Великого. Там тимчасові споруди незаконно зайняли міський тротуар.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова  підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *