ОСТАННІ НОВИНИ

Львівські школярі придбали 154 дрони для ЗСУ за кошти благодійних ярмарків

Олег Дерев'янко

|

До Дня міста у Львові школярі разом з батьками та вчителями провели 10 благодійних ярмарків, на яких зібрали 1,9 мільйони гривень. За ці кошти було закуплено 154 FPV-дрони для потреб Збройних сил України. Про це Львівському порталу повідомили в пресслужбі Львівської міськради.

«Ми спільно з іншими школами проводили великий ярмарок, на якому продавали різні смаколики, дитячі малюнки і вироби, проводили квест, малювали аквагрим, організували концерт. Ми ретельно готувались, бо знали, що збираємо кошти для військових», – розповіла Вікторія, дев’ятикласниця школи №40.

Другокласниця Соломія та четвертокласниця Юстина зі школи №49 також долучались до ярмарку, бо хотіли зібрати гроші для воїнів. Соломія продавала свої іграшки, якими більше не грається, а Юстина – спечені з рідними смаколики і власноруч сплетені браслети.

«Зараз важливо допомагати Збройним силам України, тому було важливо постаратись, зробити щось своїми руками, зацікавити покупців, щоб побільше грошей зібрати для військових. Думаю, що для ЗСУ було приємно, що ми старались для них», – кажуть дівчата.

Закуплені FPV-дрони сьогодні передали для бригад десантно-штурмові військ.

«80 бригада щиро дякує дітям, вчителям і всім, хто долучився до цього збору. Дрони є дуже потрібними на фронті, вони допомагають нашим бійцям виконувати бойові завдання і виганяти окупантів з нашої землі», – зазначає Роман, військовослужбовець 80-ої окремої десантно-штурмової бригади.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *