ОСТАННІ НОВИНИ

За п'яну ДТП з неповнолітнім на Львівщині водію дали 3 роки тюрми

Наталя Дуляба

|

Мешканець Кам’янка-Бузького району відсидить 3 роки у тюрмі за те, що напідпитку збив неповнолітнього мотоцикліста і втік. Про це Львівському порталу повідомили у відділі інформаційної політики Львівської обласної прокуратури.

Йдеться про 44-річного мешканця Кам’янка-Бузького району, який, їдучи напідпитку за кермом легкового авто, збив дитину на мотоциклі.

Доведено, що чоловік у стані алкогольного сп’яніння їхав на легковому автомобілі по вулиці одного зі сіл району. Він виїхав на середину дороги та не надав переваги зустрічному мотоциклу, внаслідок чого транспортні засоби зіткнулись.

«Неповнолітній водій мотоцикла отримав відкритий перелом правої ноги. Після ДТП обвинувачений не надав жодної допомоги потерпілому попри те, що останній просив його викликати швидку допомогу, той відразу ж поїхав із місця події», – йдеться у повідомленні.

За цим фактом було відкрито кримінальне провадження за ч.2 ст.286 ККУ (порушення Правил безпеки дорожнього руху особою, яка керує транспортним засобом, що спричинило потерпілому тяжкі тілесні ушкодження).

Горе-водія визнали винним. Суд призначив йому покарання у вигляді 3 років тюрми та позбавив на такий же термін водійських прав.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *