ОСТАННІ НОВИНИ

Львівські митники затримали партію EarPods

Наталя Дуляба

|

У міжнародній посилці, яку мав отримати киянин, виявили пів сотні контрафактних навушників Apple EarPods. Про це Львівському порталу повідомили у Львівській митниці ДФС.

 

50 нових навушників Apple EarPods митники виявили під час огляду міжнародного поштового відправлення, яке надійшло в Україну з Франції. Посилку мав отримати мешканець Києва.

«Виявлено 50 нових навушників «Apple» Made in Vietnam у заводській упаковці виробника в комплектах з інструкцією. Вони не були приховані, задекларовані в митній декларації. Втім із метою забезпечення прав інтелектуальної власності було прийнято рішення про призупинення митного оформлення товарів та повідомлено про це представника правовласника. Згідно з висновком експерта, цих навушників правовласник не виробляв і вони є контрафактними», – йдеться у повідомленні.

Цей факт підпадає під ч.14 ст.399 Митного кодексу України (порушення прав інтелектуальної власності виявлено під час переміщення через митний кордон України, що підтверджено висновком експертизи). Тому митники вилучили всі навушники, а також склали протокол.

Фото: Львівська митниця ДФС

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *