ОСТАННІ НОВИНИ

Нардепи Васюник і Подоляк взяли на поруки керівника «Супутника»

Соломія Головіна

|

Керівнику культурно-мистецького центру «Супутник» Олександру Агашкову, якого підозрюють у хабарництві, сьогодні, 11 квітня, у Галицькому районному суді Львова обрали міру запобіжного заходу у вигляді взяття на поруки народних депутатів Ірини Подоляк та Ігоря Васюника. Про це з місця подій передає кореспондент Львівського порталу.

 

Прокуратура і поліція пропонували обрати міру запобіжного заходу у вигляді арешту терміном на 60 днів з можливістю внесення застави у розмірі 70 480 грн.

Своєю чергою адвокат Олег Мицик наголосив на неумісності обрання такої суворої міри запобіжного заходу і попросив не застосовувати її взагалі або ж обрати взяття на поруки чи особисту відповідальність. Він також попросив врахувати стан здоров’я підозрюваного, який перебуває на стаціонарному лікуванні у зв’язку з виразкою шлунку.

Також додамо, що  свою готовність взяти на поруки Олександра Агашкова висловили двоє нардепів – Ірина Подоляк та Ігор Васюник. Окрім цього, в залі суду пропонували взяти підозрюваного на поруки  троє депутатів ЛМР і п’ятеро публічних осіб.

Нагадаємо, вчора Львівський портал повідомляв, що активісти активно підтримують керівника «Супутника» та переконують, що він ні в чому не винен.

Фото: Львівський портал

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *