ОСТАННІ НОВИНИ

#ЛьвівСвоїхНеЗливає. Активісти вийдуть на підтримку керівника «Супутника», якого підозрюють у хабарництві

Дарина Смеречанська

|

Завтра, 11 квітня, о 14.00 у Галицькому районному суді Львова відбудеться засідання суду з обрання запобіжного заходу керівника Культурно-мистецького центру «Супутник» Олександра Агашкова, якого підозрюють у хабарництві. Активісти, які переконані, що справу із хабарем йому «шиють» безпідставно, прийдуть під стіни суду, щоби висловити свою підтримку Агашкову.

 

Окрім цього, оголошено відповідний збір підписів мешканців у Палаці Хоткевича, в «Супутнику», також їх збиратимуть біля церкви Андрія та храму Вознесіння Господнього на Левандівці.

Громадські організації та колективи установ закликають писати колективні листи підтримки, а усіх небайдужих до цієї ситуації просять надсилати СБУ «листи занепокоєння».

Додамо, що у соцмережах розгорнулася ціла кампанія і на світлинах багатьох львів’ян з’явился «рамки» на підтримку Агашкова.

Після складання протоколу Агашков став погано себе почувати і його госпіталізували. Тому, активісти розпочали збір коштів на лікування, адвокатську підтримку: картка 5168 7554 1951 4480 (Агашкова Надія Василівна)

Нагадаємо, 5 квітня СБУ затримала керівника «Супутника» і його заступника за підозрою у вимаганні хабара в розмірі 10 тис. грн. Йому вручили підозру та відпустили до судового засідання, де визначать запобіжний захід. Варто наголосити, що багато активістів та публічних людей у соцмережах обурилися ситуацією і виступили на підтримку керівника «Супутника».

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *