ОСТАННІ НОВИНИ

Причина львівського смороду – загнивання в колекторах – міська СЕС

|

Причиною смороду у Львові є загнивання в колекторах каналізаційної системи. Як повідомив «Львівський портал» лікар відділення комунальної гігієни міської санепідемстанції Володимир Олійник, зинищити неприємний запах на вулицях міста можна лише капітально промивши та прочистивши каналізаційну систему.

За словами пана Олійника, працівники міської СЕС чітко відчувають сморід на вулицях Львова, щоправда, ані мешканці, ані посадовці міста до санепідемстанції з проханням з’ясувати його причини не звертались. «Офіційно нас не повідомляли про проблему із неприємним запахом у Львові і до розслідування цієї справи не залучали», – зазначив Володимир Олійник.

Л і кар міської СЕС стверджує, що вирішувати проблему необхідно на «глобальному» рівні – поступово модернізуючи каналізаційну систему. «Це глобальне питання, бо каналізаційна система стара і потребує величезних коштів для оновлення. Це питання перебуває в компетенції управління житлово-комунального господарства міста», – заявив він.

Що ж стосується ігнорування проблеми смороду у місті з боку посадовців «Львівводоканалу», то Володимир Олійник прокоментував це так: «Як господарю може смердіти під власним носом?».

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *