Сергій Смірнов, депутат Львівської міської ради: «Я здивований радикальністю заяв Остапа Процика»

|

«Я здивований радикальністю заяв, які зробив Остап Процик щодо інформаційної політики міської ради. На одному із засідань робочої групи, створеної стосовно проблем газети «Ратуша», до якої входжу і я, за наполяганням депутатів було порушено питання про те, що ми не можемо прийняти будь-яке рішення без розгляду програми інформаційної політики міської ради.

Робоча група і голова комісії Володимир Квурт погодилися, що такий розгляд питання буде правильним. Після цього з’явилася програма інформаційної політики, яку до цього ніхто не бачив. Без обговорення громадськості, подано програму, як вже визначений факт. Мене це дивує. Ми наполягаємо на тому, що спочатку має відбутися обговорення того, як має висвітлюватися діяльність міської ради та мерії. Наразі ми схильні вважати цю програму робочим документом, після доопрацювання якого можна буде говорити про інші речі.

Я абсолютно погоджуюся з тим, що робота мерії та міської ради потребує ретельного висвітлення і максимально прозорої співпраці і з медіа, і з громадянами.

Наскільки мені відомо, є ще один лист трудового колективу газети «Ратуша». У листі йдеться про те, що технічно приватизацію, на жаль, дуже складно зробити. З цим колектив звертається до депутатів міської ради. Тому до цього питання маємо підходити виважено, а не виступати із з’явами про начебто доконані факти».

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *