ОСТАННІ НОВИНИ

У Борислав поліцейські застрелили собаку, який накинувся на свою 94-річну власницю

Катерина Родак

|

Сьогодні, 6 лютого, близько 11.00 год. в Бориславі поліцейські врятували життя бабусі, на яку накинувся дворовий пес. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі Нацполіції Львівщини.

 

Так, у Бориславське відділення поліції надійшла інформація від сусідів про те, що в одному з домогосподарств по вулиці Каденюка у Бориславі на літню жінку накинувся дворовий пес.

На виклик негайно виїхала група реагування патрульної поліції. Прибувши на місце події, правоохоронці побачили собаку, завбільшки з німецького вівчара, котрий рвав зубами господиню та нікого не підпускав до себе. Сусіди, почувши крики, прибігли на допомогу бабусі, котра вже втрачала свідомість, проте не наважувались зайти на територію домогосподарства.

Коли поліцейські зайшли на подвір’я, пес кинувся на них і вхопив одного за одяг – тоді правоохоронці прийняли рішення використати табельну зброю. Від отриманих поранень собака помер.

Медики, котрі приїхали на виклик, госпіталізували потерпілу з діагнозом «чисельні кусані рани кистей рук, передпліч, стегон, значна крововтрата». У травматологічному відділення лікарі зашили рани і зараз загрози життю пацієнтки немає.

«Встановлено, що 94-річна бабуся проживала разом зі своєю онукою, якої у цей час якраз не було вдома. Пес жив у домогосподарстві кілька років і поки що незрозуміло, чому він накинувся на господиню. Тіло собаки скеровано на експертне дослідження, зокрема, ветеринари повинні встановити, чи був у нього сказ», – розповів начальник Бориславського відділення поліції підполковник поліції Олександр Закутний.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *